Απογειώστε την εικόνα της επιχείρησής σας με μια ιστοσελίδα εταιρικής ταυτότητας

Αποκτήστε ιστότοπο για την επιχείρησή σας

με μια οικονομική εταιρική σελίδα

Είναι η πιο φθηνή κατασκευή σάιτ, εφόσον δεν έχει πολλές λειτουργικές απαιτήσεις. Όμως μπορεί εύκολα να ανεβάσει το πρεστίζ της δουλειάς σας, απέναντι στους πελάτες σας και να συμβάλει καθοριστικά στην οικοδόμηση μιας εικόνας σύγχρονης και σοβαρής επιχείρησης.

Για αυτό το λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην υλοποίηση της!

Βασιζόμαστε στην εμπειρία μας και στη στενή συνεργασία μαζί σας για να αποδώσουμε αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου σας και τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα, “με μια ματιά” σε μία σελίδα. Εδώ, περισσότερο από ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, η προσοχή στη λεπτομέρεια Κάνει τη Διαφορά!

Αν προσθέσετε τη δωρεάν εκπαίδευση χειρισμού (σε περίπτωση που θέλετε να ενημερώνετε μόνοι σας το περιεχόμενο), την after-market υποστήριξη που σας παρέχουμε και την αμεσότητα στην υλοποίηση και τη διαχείριση των αιτημάτων σας, πραγματικά δεν θέλει δεύτερη σκέψη!

Πρόκειται για πολύ μικρή επένδυση σε σχέση με αυτά που μπορεί να σας προσφέρει.

Μοναδική Προσφορά!

Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής ταυτότητας με μόνο 290€* 

Ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου 2022.
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα

*Περιλαμβάνονται τα εξής στοιχεία:

– Αρχική σελίδα, με φωτό και ένα γενικό κείμενο για εσάς
– Περιοχή About με πιο αναλυτικό κείμενο, φωτό και ιστορικό της επιχείρησης σας
– Περιοχή παρουσίασης των προϊόντων / υπηρεσιών που πουλάτε
– Γνώμες πελατών / παρουσίαση πελατών σας
– Σελίδα Επικοινωνίας με τηλέφωνα, email, φόρμα επικοινωνίας και χάρτη Google

(Η αγορά/εύρεση κάποιων κατάλληλων φωτογραφιών, η επιμέλεια των κειμένων, κάποια επεξεργασία φωτογραφιών καθώς και κατασκευή κάποιων γραφιστικών στοιχείων που ενδεχομένως χρειαστούν, περιλαμβάνονται στις εργασίες και Δεν χρεώνονται εξτρά.)

Η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ και περιλαμβάνει μόνο το κόστος κατασκευής (όχι το hosting και το domain-name).

Έχετε απορίες ή προβληματισμούς;
Διαβάστε τις απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας:

Γιατί να αποκτήσω εταιρική ιστοσελίδα;

Η πιο σύντομη απάντηση είναι “γιατί το ημερολόγιο γράφει έτος 2022!”

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όποια επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, δεν έχει ιντερνετική παρουσία είναι πλέον σαν να μην έχει ταμπέλα έξω από την εγκατάσταση της. Σε σχέση με μια “δωρεάν σελίδα στο facebook”, μια σελίδα εταιρικής ταυτότητας στο δικό σας όνομα χώρου, δίνει κύρος και δείχνει σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Τόσο προς τους πελάτες (υπάρχοντες και υποψήφιους), όσο και προς τους προμηθευτές σας. Το ίδιο και το εταιρικό email που την συνοδεύει. Για παράδειγμα:

Σκεφτείτε ότι μόλις σας έδωσε την κάρτα του ένας νέος προμηθευτής σας και επάνω βλέπετε ένα email της μορφής “georgepix53@gmail.com”.

Συγκρίνετε με έναν άλλο νέο προμηθευτή, που το email στην κάρτα του είναι της μορφής “info@george-business.gr” και από κάτω έχει την ιστοσελίδα του “www.george-business.gr” όπου μπορείτε να επισκεφθείτε και να δείτε εύκολα και γρήγορα πληροφορίες.

Ποιος από τους δύο σας εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη;
Ποιος φαίνεται καταρχήν πιο σοβαρή εταιρεία/επαγγελματίας;

Ε λοιπόν, κάπως έτσι το βλέπουν και οι πελάτες σας…

Έχω τόσα έξοδα, να προσθέσω κι άλλο ένα; Αξίζει;

Είναι μια πολύ οικονομική επένδυση, με καλή ανταποδοτικότητα.

Το τυπικό ετήσιο κόστος φιλοξενίας και συντήρησης για μια απλή σελίδα είναι στα 80€, τα ελληνικά ονόματα χώρου κοστίζουν 20€ η διετία. Όσο για την κατασκευή, πληρώνεται μία φορά και για σελίδα εταιρικής ταυτότητας δεν θα σας στοιχίσει σε καμία περίπτωση πάνω από 500€!

Σε σχέση με άλλα κόστη λειτουργίας ή προβολής, είναι πραγματικά η πιο φθηνή επένδυση για τη δουλειά σας.

Δηλαδή αν φτιάξω μια ιστοσελίδα, θα έχω αύξηση πελατών και θα με βρίσκουν νέοι πελάτες μέσα από το ίντερνετ;

Σίγουρα ναι. Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της δουλειάς σας,

…αλλά εδώ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η διαφήμιση, κυρίως μέσω Google. Σκεφτείτε ότι μεγάλες εταιρείες μπορεί να πληρώνουν αρκετές χιλιάδες ευρώ το μήνα για διαδικτυακή διαφήμιση! Αλίμονο αν θα μπορούσε κανείς να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με 50-100€…

Όμως, μια ιστοσελίδα εταιρικής ταυτότητας, μπορεί να αποτελέσει το πρόσωπο της επιχείρησης σας προς τα έξω. Στο facebook, στις κάρτες και τα φυλλάδια σας, στην ακόμα και δωρεάν καταχώρηση σε online επαγγελματικούς καταλόγους, η προσθήκη της ιστοσελίδας σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστείτε προς το κοινό σας μέσα από το δικό σας διαδικτυακό χώρο, να δουν υλικό και να διαβάσουν τα πράγματα που έχετε να τους πείτε για να σας προτιμήσουν.

Αν θέλω να κάνω και διαφήμιση, πόσο θα μου κοστίσει;

Από 50€ το μήνα, μέχρι μερικές χιλιάδες…!

Εξαρτάται από το είδος της δουλειάς, τον ανταγωνισμό, τη συγκυρία και μια σειρά άλλα πράγματα. Τα οποία θέλουν μελέτη για να σας δώσουμε προσφορά. Αν κάποια στιγμή θελήσετε να κάνετε “το επόμενο βήμα”, θα το συζητήσουμε εκείνη τη στιγμή.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε από τώρα, είναι ότι η ιστοσελίδα που θα παραλάβετε από εμάς θα έχει την απαιτούμενη υποδομή για βελτιστοποίηση SEO και διασυνδέσεις με τα σχετικά διαφημιστικά εργαλεία. Αν και όταν το αποφασίσετε, θα μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς πρόβλημα.

Θα είναι η σελίδα μου έτσι όπως τη φαντάζομαι; Έχω δει μια άλλη στο ίντερνετ που μου αρέσει πολύ, γίνεται σαν αυτήν;

Κακά τα ψέμματα, ότι πληρώνεις παίρνεις!

Και καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί αν σας υπόσχονται “τα πάντα” από 100€. Εάν θέλετε μελέτη με γραφιστικά προσχέδια για να εγκρίνετε αυτό που σας αρέσει και στη συνέχεια να υλοποιήσουμε επάνω στη μακέτα, το κόστος ανεβαίνει. Επίσης εάν θέλετε η σελίδα σας να ενσωματώνει πολλές επιπλέον, ή “εξωτικές” λειτουργίες (“θέλω οι πελάτες να γράφονται στο σάιτ και να περνιούνται τα στοιχεία αυτόματα στο ERP μου…”). Σε τέτοιες περιπτώσεις το κόστος μπορεί να ξεπερνάει κατά πολύ έναν τυπικό προϋπολογισμό για μια οικονομική σελίδα εταιρικής ταυτότητας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιλέγοντας ένα οικονομικό πακέτο θα πάρετε κάτι φιξ, ένα έτοιμο template που δεν θα ταιριάζει στο γούστο σας. Δείξτε μας και πείτε μας τι σας αρέσει και με την εμπειρία μας θα σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και θα σας υλοποιήσουμε μια σελίδα που θα αποτυπώνει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της επιχείρησης σας, με τον πιο καλαίσθητο και οικονομικό τρόπο.

Τελικά τι περιλαμβάνεται στην προσφορά;

Τυπικά σε μια ιστοσελίδα εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνονται τα εξής στοιχεία:

  • Αρχική σελίδα, με φωτό και ένα γενικό κείμενο για εσάς
  • Περιοχή About με πιο αναλυτικό κείμενο, φωτό και ιστορικό της επιχείρησης σας
  • Περιοχή παρουσίασης των προϊόντων / υπηρεσιών που πουλάτε
  • Γνώμες πελατών / παρουσίαση πελατών σας
  • Σελίδα Επικοινωνίας με τηλέφωνα, email, φόρμα επικοινωνίας και χάρτη Google

Η αγορά/εύρεση κάποιων κατάλληλων φωτογραφιών, η επιμέλεια των κειμένων, κάποια επεξεργασία φωτογραφιών καθώς και κατασκευή κάποιων γραφιστικών στοιχείων  που ενδεχομένως χρειαστούν, περιλαμβάνονται στις εργασίες και δεν χρεώνονται εξτρά.

Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσουμε;

Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Αρχίζουμε πάντα συζητώντας σχετικά με τη δουλειά σας. Τι προσφέρετε, ποια είναι τα πλεονεκτήματά σας κλπ. Στη συνέχεια αποφασίζουμε μαζί για το όνομα χώρου σας. Εφόσον αυτό που θέλουμε είναι διαθέσιμο, μας δίνετε ως προκαταβολή το κόστος φιλοξενίας και ονόματος χώρου και ξεκινάμε!

Καθώς υλοποιείται η σελίδα σας, είμαστε σε επαφή για υλικό, κείμενα, φωτό, διορθώσεις κλπ. Η ιστοσελίδα εξοφλείται με την παράδοση.

Χρειάζεστε κάτι άλλο από εμένα;

Τη συνεργασία σας για όσο διάστημα διαρκέσει η κατασκευή της σελίδας σας. Και φυσικά, ό,τι υλικό, κείμενα, πληροφορίες, φωτογραφίες έχετε διαθέσιμα για το περιεχόμενο σας.

*Όλες οι παραπάνω αναφερόμενες τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Έχουμε καταβάλει προσπάθεια ώστε οι απαντήσεις που δίνουμε να είναι όσο το δυνατόν απλές και κατανοητές. Αν παρόλα χρειάζεστε διευκρινήσεις, ή έχετε κάποια άλλη απορία, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.