Απογειώστε την εικόνα της επιχείρησής σας με μια ιστοσελίδα εταιρικής ταυτότητας

Αποκτήστε ιστότοπο για την επιχείρησή σας

με μια εταιρική ιστοσελίδα

Είναι η πιο οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας, εφόσον δεν έχει πολλές λειτουργικές απαιτήσεις. Όμως μπορεί εύκολα να ανεβάσει το πρεστίζ της δουλειάς σας, απέναντι στους πελάτες σας και να συμβάλει καθοριστικά στην οικοδόμηση μιας εικόνας σύγχρονης και σοβαρής επιχείρησης.

Για αυτό το λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην υλοποίηση της!

Βασιζόμαστε στην εμπειρία μας και στη στενή συνεργασία μαζί σας για να αποδώσουμε αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου σας και τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα, “με μια ματιά” σε μία σελίδα. Εδώ, περισσότερο από ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει τη Διαφορά!

Αν προσθέσετε τη δωρεάν εκπαίδευση χειρισμού (σε περίπτωση που θέλετε να ενημερώνετε μόνοι σας το περιεχόμενο), την after-market υποστήριξη που σας παρέχουμε και την αμεσότητα στην υλοποίηση και τη διαχείριση των αιτημάτων σας, πραγματικά δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη!

Έχετε απορίες ή προβληματισμούς;
Διαβάστε τις απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας:

Γιατί να αποκτήσω εταιρική ιστοσελίδα;

Η πιο σύντομη απάντηση είναι “γιατί βρισκόμαστε στο 2024!”

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όποια επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, δεν έχει παρουσία στο internet, είναι σαν να μην έχει ταμπέλα έξω από την εγκατάσταση της. Σε σχέση με μια “δωρεάν σελίδα στο facebook”, μια σελίδα εταιρικής ταυτότητας στο δικό σας όνομα χώρου, δίνει κύρος και δείχνει σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Τόσο προς τους πελάτες (υπάρχοντες και υποψήφιους), όσο και προς τους προμηθευτές σας. Το ίδιο και το εταιρικό email που την συνοδεύει. Για παράδειγμα:

Σκεφτείτε ότι μόλις σας έδωσε την κάρτα του ένας νέος προμηθευτής σας και επάνω βλέπετε ένα email της μορφής “georgepix53@gmail.com”.

Συγκρίνετε με έναν άλλο νέο προμηθευτή, που το email στην κάρτα του είναι της μορφής “info@george-business.gr” και από κάτω έχει την ιστοσελίδα του “www.george-business.gr” όπου μπορείτε να επισκεφθείτε και να δείτε εύκολα και γρήγορα πληροφορίες.

Ποιος από τους δύο κερδίζει τις εντυπώσεις;
Ποιος φαίνεται καταρχήν πιο σοβαρή εταιρεία/επαγγελματίας;

Η απάντηση είναι αυτονόητη.

Έχω τόσα έξοδα, να προσθέσω κι άλλο ένα; Αξίζει;

Είναι μια πολύ οικονομική επένδυση, με καλή ανταποδοτικότητα.

Το τυπικό ετήσιο κόστος φιλοξενίας και συντήρησης για μια απλή σελίδα σπάνια ξεπερνάει τα 100€, τα ελληνικά ονόματα χώρου κοστίζουν 20€ η διετία. Όσο για την υλοποίηση της, πληρώνεται μία φορά και όπως είπαμε ήδη, μια σελίδα εταιρικής ταυτότητας έχει πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής.

Σε σχέση με άλλα κόστη λειτουργίας ή προβολής, είναι πραγματικά η πιο φθηνή επένδυση για τη δουλειά σας.

Αν προχωρήσω στην κατασκευή ιστοσελίδας, θα έχω αύξηση πελατών και θα με βρίσκουν νέοι πελάτες μέσα από το ίντερνετ;

Σίγουρα ναι. Βοηθάει στην αύξηση της δουλειάς σας,

…αλλά εδώ παίζει ρόλο και η διαφήμιση, κυρίως μέσω Google. Σκεφτείτε ότι κάποιες μεγάλες εταιρείες μπορεί να πληρώνουν ακόμα και αρκετές χιλιάδες ευρώ το μήνα για διαδικτυακή διαφήμιση!

Ανεξάρτητα όμως από το κόστος μιας επί πληρωμή διαφήμισης στο Google, Facebook κλπ, μια ιστοσελίδα εταιρικής ταυτότητας, αποτελεί το πρόσωπο της επιχείρησης σας προς τα έξω.

Στα Social Media, στις κάρτες και τα φυλλάδια σας, στις καταχωρήσεις σε επαγγελματικούς καταλόγους, η προσθήκη της ιστοσελίδας σας κάνει μεγάλη διαφορά. Δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστείτε προς το κοινό σας μέσα από το δικό σας διαδικτυακό χώρο, να δουν υλικό και να διαβάσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρετε για να σας προτιμήσουν. Και αυτό μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει στην προσέγγιση νέων πελατών και στην αύξηση της δουλειάς σας!

Αν θέλω να κάνω και διαφήμιση, πόσο θα μου κοστίσει;

Από 50€ το μήνα, μέχρι μερικές χιλιάδες…!

Εξαρτάται από το είδος της δουλειάς, τον ανταγωνισμό, τη συγκυρία και μια σειρά άλλα πράγματα. Τα οποία θέλουν μελέτη για να σας δώσουμε προσφορά. Αν κάποια στιγμή θελήσετε να κάνετε “το επόμενο βήμα”, θα το συζητήσουμε εκείνη τη στιγμή.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε από πριν, είναι ότι η ιστοσελίδα που θα παραλάβετε από εμάς θα έχει την απαιτούμενη υποδομή για βελτιστοποίηση SEO και διασυνδέσεις με τα σχετικά διαφημιστικά εργαλεία. Αν και όταν το αποφασίσετε, θα μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς πρόβλημα.

Θα είναι η σελίδα μου έτσι όπως τη φαντάζομαι; Έχω δει κάποιες άλλες που περιέχουν πολλά πράγματα και λειτουργίες, μπορεί να τα κάνει και η δική μου;

Όλα γίνονται, πάντα όμως με το ανάλογο κόστος.

Για παράδειγμα: Η μελέτη με γραφιστικά προσχέδια για να εγκρίνετε αυτό που σας αρέσει και στη συνέχεια να υλοποιήσουμε επάνω στη μακέτα, κοστίζει. Επίσης το κόστος ανεβαίνει εάν θέλετε η σελίδα σας να ενσωματώνει πολλές επιπλέον, ή “εξωτικές” λειτουργίες (“θέλω οι πελάτες να γράφονται στο site και να περνιούνται τα στοιχεία αυτόματα στο ERP μου…”). Σε τέτοιες περιπτώσεις το κόστος μπορεί να ξεπερνάει έναν τυπικό προϋπολογισμό για μια οικονομική σελίδα εταιρικής ταυτότητας.

Συζητήστε μαζί μας για τους στόχους και το budget σας. Δείξτε μας παραδείγματα και πείτε μας  τι σας αρέσει και με την εμπειρία μας θα σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, προσαρμοσμένες στο γούστο και τον προϋπολογισμό σας.

Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσουμε;

Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Αρχίζουμε πάντα συζητώντας σχετικά με τη δουλειά σας. Τι προσφέρετε, ποια είναι τα πλεονεκτήματά σας κλπ. Στη συνέχεια αποφασίζουμε μαζί για το όνομα χώρου σας. Εφόσον αυτό που θέλουμε είναι διαθέσιμο, μας δίνετε μια προκαταβολή και ξεκινάμε!

Καθώς υλοποιείται η σελίδα σας, είμαστε σε επαφή για υλικό, κείμενα, φωτό, διορθώσεις κλπ.

Χρειάζεστε κάτι άλλο από εμένα;

Τη συνεργασία σας για όσο διάστημα διαρκέσει η κατασκευή της σελίδας σας. Και φυσικά, ό,τι υλικό, κείμενα, πληροφορίες, φωτογραφίες έχετε διαθέσιμα για το περιεχόμενο σας.

*Όλες οι αναφερόμενες τιμές είναι ενδεικτικές και χωρίς ΦΠΑ.

Αν χρειάζεστε διευκρινήσεις, ή έχετε κάποια άλλη απορία, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Ούτως ή άλλως για εμάς η ιστοσελίδα σας είναι ξεχωριστή, όπως και εσείς και οι ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ελάτε σε επικοινωνία για να συζητήσουμε για το project σας.